Elevii care vor modela viitorul, încurajați de parlamentarul Marian Crușoveanu

Eva, Theodor, Alexandra, Filip, Teo, Sebastian și nu numai sunt o echipă excelentă de tineri ambițioși de la Clubul Elevilor Liberali (#CELConstanța), este de părere Marian Crușoveanu, deputat liberal.

„La ce energie și ce vibe pozitiv au, vreau să cred că ei vor face parte din noua generație de tineri de liberali. La întâlnirea cu ei, le-am spus să aibă încredere în ei, să fie curajoși, mai ales că politica și deciziile politice sunt mereu o luptă pentru a îmblânzi și a configura necunoscutul, adică viitorul.”, a spus acesta.

„Generația lor va avea o altă deschidere spre lumea largă. Le țin pumnii și le mulțumesc pentru optimismul lor molipsitor.”, a conchis parlamentarul constănțean.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pompieri de la baza militară americană din Mihail Kogălniceanu au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj din comună

Dum ian. 29 , 2023
Un incendiu a izbucnit, duminică noapte, la un garaj situat pe strada Carpați din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Pompierii au fost anunțați prin 112, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență […]

V-ar putea interesa și: