Elevii cu care se mândrește Medgidia

elevi olimpici medgidia
Elevii olimpici de la Liceul Nicolae Bălcescu din Medgidia

Elevii Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia sunt și în acest an prezenți în loturile naționale ale olimpiadelor școlare.

Dintr-un număr de 84 elevi care au reprezentat Medgidia la etapele județene ale olimpiadelor școlare, anul acesta elevii Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu au primit un număr de 26 premii și mențiuni.

Șase dintre acești elevi vor reprezenta județul Constanța la etapele naționale ale olimpiadelor școlare. Este vorba despre elevii: Diaconu Ștefania Ionela (IXC) – olimpiada de limbă latină, Nechita Anca Maria ( XI A) – olimpiada de limba franceză, Ciocîrlan Georgiana (IX A) și Botea Andrei Alexandru (XA) – olimpiada de biologie, Mitu Adrian (X A) – olimpiada de geografie, Olaru Elena ( XII C) – olimpiada de religie.

Olimpiadele naționale pe discipline au loc în vacanța de primăvară.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO Bărbat înjunghiat de soție

Wed Apr 10 , 2019
Un bărbat a fost înjunghiat de soție, miercuri după-amiază, în Năvodari. La locul incidentului a ajuns un elicopter SMURD, pentru a acorda primul ajutor. Medicii spun că bărbatul are o plagă la nivelul abdomenului, dar este conștient. Apelul a fost primit în jurul orei 13.30. Bărbatul are 60 de ani. […]