Elevii de la Școala Spectrum, spectacol pentru a strânge fonduri pentru Secția de Terapie-Intensivă Nou-Născuți

Alina Părăhău, președintele Asociației Dăruiește Aripi, arată cât mai este de muncă

Elevii de la Școala Spectrum strâng donații în sprijinul Asociatiei Dăruieşte Aripi pentru reconstructia si modernizarea Secției de Terapie-Intensivă Nou-Născuți si a Compartimentului de Prematuri de la Spitalul Județean Constanța.

Joi, 29 noiembrie, de la ora 12.00, la Centrul Cultural „Jean Constantin” va avea loc un spectacol artistic organizat cu dragoste și dăruire de elevii Școlii Spectrum din Constanța.

Scopul lor nu este doar împărtășirea bucuriilor de sărbători și de „1 decembrie”, ci şi înfăptuirea unei lumi mai bune. 

Astfel, copiii de la Școala Spectrum au început să colecteze donații în cutiile frumos decorate și depozitate în recepția școlii.

Astfel, oricine poate face o donație până pe data de 6 decembrie 2018, în recepția Școlii Spectrum. In schimb, copiii vă dăruiesc o invitație la cel mai frumos spectacol de talente.

Banii strânși din donații  vor fi oferiți Asociatiei Daruieşte Aripi pentru renovarea Secției de Terapie-Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul Județean Constanța, în cadrul proiectului ,,Spectrum for life!“.

Iată mesajul elevilor:

,,V-ați gândit că viața e un dar și că, dacă e primit prea devreme, depinde de un incubator? La Constanța, se nasc anual peste 1000 de copii cu probleme de sanatate! Cei mai mulți nu au sanșe să supraviețuiască, pentru că nu există o secție dotată cu echipamente de ultima generație. Asociatia Dăruiește Aripi își propune să amenajeze o astfel de secție în cadrul Spitalului Județean Constanța din donații, iar elevii scolii Spectrum au sărit în ajutorul lor în cadrul proiectului ,,Spectrum for life!”. Donațiile se strâng în recepția școlii și la secretariatul acesteia până pe 6 decembrie. Ajutați-l pe Moș Nicolae să dăruiască viață! Fiți eroi! Salvând un copil, salvați generații întregi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.