Elevii deștepți din Constanța, premiați de Consiliul Județean

O parte din elevii și profesorii premiați, pe scenă alături de președintele CJC, Horia Țuțuianu

Consiliul Județean Constanța a premiat în cadrul unei ceremonii festive la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, atât elevii cu rezultate deosebite cât și cadrele didactice care i-au pregătit.

Județul Constanța a avut întotdeauna elite, iar olimpicii noștri de astăzi sunt, la rândul lor, excepționali. Premiul oferit de noi este, de fapt, recunoaşterea publică a unei munci făcute cu dăruire şi responsabilitate, cu o mare investiţie afectivă dar și cu multă răbdare și determinare. Mulțumesc domnilor profesori pentru dăruirea lor, pentru profesionalismul de care dau dovadă an de an și de asemenea, le urez să fie sănătoși, puternici și răbdători. Să nu uităm că școala este temelia ce stă la baza construcției unei personalități educate, responsabile, independente și profesioniste” a declarat presedintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Aici găsiți lista cu cei mai buni elevi din județul Constanța.

Din aceasta, Consiliul Județean Constanța a premiat doar elevii care au obținut premiile I, II și III, precum și cadrele didactice care au contribuit la aceste performanțe. Elevii care au obținut mențiuni nu au fost premiați de catre CJC. Numărul total al celor premiați a fost de 95 elevi și 108 profesori.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Elevii deștepți din Constanța, premiați de Consiliul Județean

  1. Macar câte o diplomă onorifica puteau da și celor cu mențiuni. Sau costă prea mult hârtia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„O fi lerul ler, dar și lege e lege”

lun dec. 10 , 2018
Ministerul Afacerilor Externe a postat un mesaj amuzant, dar cât se poate de serios, pe pagina sa de Facebook. Polițiștii le atrag atenția celor care sunt pregătiți să încalce legea că și ei sunt gata de acțiune. „Horia Brenciu a cântat, Singur acasă a fost re..re…re…difuzat, Ștefan Hrușcă și-a programat […]
mai

V-ar putea interesa și: