Elevii din Medgidia, rezultate foarte bune la concursuri internaționale

Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Medgidia
Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia

Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Medgidia a participat la Concursul “NASA Space Settlement” și a obținut mențiune pentru proiectul “Neutrino-ArcRanss” realizat de o echipă formată din elevii: Radu Richard Andrei, Sava Nicoleta Adelina, Giumaedin Akan, Bălan Cristian Emanuel, Grigore Ștefan, Moldoveanu Alexia Anamaria, Noman Serin Eden și Cristea Răzvan Ștefan. Echipa de elevi a fost coordonată de doamnele profesoare Mariana-Carmen Copilu (informatică) și Nicoleta Nicolau (biologie).

Toți elevii premiați și profesorii coordonatori sunt invitați la Conferința anuală “International Space Development Conference”, organizată de National Space Society (NSS), între 24 și 27 mai 2018, la Los Angeles, cand va fi și festivitatea de premiere.

De asemenea, elevul Boșneag Emir, elev în clasa a IX-a B la Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” s-a calificat la faza internațională a Concursului de proiecte INFOMATRIX cu proiectul “Transport din viitor” sub coordonarea doamnei profesoare de informatică, Mariana-Carmen Copilu. INFOMATRIX, concurs organizat în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, se adresează tuturor elevilor și obiectivul concursului este să-i încurajeze să-şi folosească imaginaţia, pasiunea şi creativitatea pentru a realiza inovaţii tehnologice care ar putea aduce o schimbare pozitivă în societate.

Faza internațională a concursului va avea loc la București, în perioada 10-13 mai 2018.

Vă recomandăm și:

Elevii de la Liceul Teoretic Ovidius au câștigat marele premiu al competiției „NASA SPACE SETTLEMENT DESIGN CONTEST 2018”
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Andrei Gheorghe a murit

Mon Mar 19 , 2018
Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV a murit luni seara la varsta de 56 de ani. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Nu se cunosc cauzele decesului. Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat pentru Antena 3 […]
andrei gheorghe