Elevii Liceului „Ovidius” au plantat peste 30 de arbori în curtea instituției

Elevii Liceului Teoretic „Ovidius” din Constanța s-au alăturat demersului Primăriei Constanța și au participat în număr mare la acțiunea de plantare care a avut loc în curtea instituției de învățământ.  

„Liceenii au fost foarte curioși și receptivi și au respectat indicațiile primite de la reprezentanții Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța.”, a anunțat primăria.

De astăzi, 15 pruni decorativi, 10 tei, 6 platani, zeci de arbuști decorativi, precum și 100 metri liniari de gard viu înfrumusețează curtea liceului.  

Toate exemplarele de plante achiziționate sunt din specii ornamentale de forme şi culori variate, rezistente la condițiile specifice de climă şi sol.  

Plantările vor continua în mai multe zone din oraș atâta timp cât condițiile meteorologice o vor permite.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi tineri care spărgeau case și nu se sfiau să fie violenți au fost prinși de polițiști

mie dec. 21 , 2022
Polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat doi bărbați, de 19, respectiv 21 de ani, bănuiți de comiterea a patru fapte de furt calificat și tâlhărie calificată. Astfel, în perioada 12 noiembrie – 12 decembrie 2022, persoanele […]
Arestul preventiv al IPJ Constanța

V-ar putea interesa și: