Elevii unei tinere profesoare de vioară, premiați la concursuri naționale și internaționale

Anul școlar 2021-2022 a fost unul plin de rezultate remarcabile la concursurile naționale și internaționale ale elevilor Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, unde talentul și pasiunea unui tânăr profesor debutant au fost insuflate elevilor săi.

Pantelescu Bella Gabriela, elevă în clasa a IV-a, profesor de vioară Medgit Alev-Sibel, a obținut locul I la Concursul Internațional de interpretare ”Prometheus” din Italia, locul III la Concursul Internațional ”Constellation of talents”, Mențiune la Concursul Național ”Iosif Sava” organizat de Ministerul Educației, Inspectoratl Școlar al Muncipiului București și Scoala Gimnazială de Arte ”Iosif Sava”, locul III la Concursul Internațional de interpretare ”Magia Colindelor” organizat de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, Mențiune la Concursul Național de interpretare vocal-instrumentală ”Cantis” organizat de Colegiul Național de Arte ”Octav Băncilp” Iași, Universitatea de Arte ”George Enescu” și Inspectoratul Școlar Județean din Iași, locul III la Concursul Internațional de Interpretare ”Scherzo” București, Premiul I la Concursul Internațional de Interpretare ”Talente Împlinite” organizat de Colegiul Național de Arte ”George Enescu” și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Petrea Anastasia Maria, elevă în clasa a III-a, profesor de vioară Medgit Alev-Sibel, a obținut locul I la Concursul Național ”Drumul Artelor” București, locul II la  Concursul Internațional de interpretare ”Magia Colindelor” organizat de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, locul III la Concursul Național de interpretare vocal-instrumentală ”Cantis” organizat de Colegiul Național de Arte ”Octav Băncilp” Iași, Universitatea de Arte ”George Enescu” și Inspectoratul Școlar Județean din Iași.

Ciupuligă Mira, elevă în clasa a II-a, profesor de vioară Medgit Alev-Sibel, a obținut     locul I la Concursul Internațional de interpretare ”Magia Colindelor” organizat de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Popa Luca-Ioan, elev în clasa a IV-a, profesor de vioară Medgit Alev-Sibel a obținut Mențiune la Concursul Național de interpretare vocal – instrumentală ”Cantis”organizat de Colegiul Național de Arte ”Octav Băncilp” Iași, Universitatea de Arte ”George Enescu” și Inspectoratul Școlar Județean din Iași.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un dragor românesc a plecat să distrugă o mină, dar mina a avariat dragorul

Thu Sep 8 , 2022
COMPLETARE: Cum arată dragorul avariat de o mină Dragorul maritim „Locotenent Dimitrie Nicolescu” (DM-29) a ajuns joi, 8 septembrie, în jurul orei 17.45, în raionul în care se afla, în derivă, mina marină raportată de nava GSP „Falcon”. Ambarcațiunea a fost avariată de mină. Conform procedurilor operaționale pentru aceste intervenții, […]