Eliberarea lui Liviu Dragnea, cel mai bun lucru care i se putea întâmpla coaliției PNL – USR

cristian-hagi-editorial

Ar fi putut să tacă, să fie mai umil, să vorbească folosind mai multe nuanțe. Nimic din toate astea. Imediat ce a ieșit din penitenciar, Liviu Dragnea, omul care a condus România, de facto, și-a expus, clar și răspicat, intențiile.

Eliberarea lui Liviu Dragnea vine mănușă liberalilor și useriștilor.

Imediat ce a făcut primul pas în afara penitenciarului, fostul lider al PSD a atacat dur PSD, dar și partidul de guvernământ: „PSD a ajuns un partid de operetă, condus de oameni lași”. „Viitorul României este amanetat.”

Este exact ce avea nevoie coaliția PNL – USR.

Avea nevoie de un om care să mai frângă aripile PSD, care, să nu uităm, a depășit la ultimele alegeri PNL. Dragnea este văzut ca un social democrat sadea. A criticat dur PSD, dar, la eliberare, niciun fost coleg de partid nu a fost lângă el. Ce spune asta? Că nimeni din conducere nu vrea, nici acum, nici pe viitor, să se dea la o parte pentru proaspătul eliberat din penitenciar.

A mai spus Dragnea, că, dacă are cu cine și pentru cine, va reintra în politică. Muzică pentru urechile PNL și USR, care-și vor vedea astfel principalul adversar decimat chiar de un fost lider.

Atacurile împotriva guvernării ajută guvernarea. De ce? Pentru că votanții PNL și USR nu vor crede niciodată în ce spune Dragnea. Dar votanții PSD vor fi mult mai atenți. Au auzit deja că nu există opoziție, li se va aminti ce bine au dus-o românii, cum dușmanii l-au azvârlit în închisoare pe Dragnea pentru că am fi avut sate mai frumoase ca ei, pentru că vor să fim o colonie.

Discursul acesta îi ajută și pentru că orice realizare a guvernanților va fi o palmă dată negativismului fostului lider PSD – datele de până acum arată că, până la următoarele alegeri, se vor duce la final anumite investiții, veniturile vor crește.

Fără Dragnea, PNL și USR aveau un adversar redutabil: PSD. Cu Dragnea în joc, au doi adversari. Cum nu se putea mai bine.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Serviciul de salvamar în Eforie timp de 12 ore pe zi, din 16 iulie

Thu Jul 15 , 2021
Serviciul de salvare acvatică Eforie a fost atribuit către SC Salvamar Service SRL. Pe plajele din Eforie sunt amplasate 22 posturi de observare (foişoare), 2 baze de salvare nautică care asigură 11 patrule rapide (câte una pentru fiecare 2 posturi de salvare) şi 2 posturi de prim ajutor. Programul zilnic […]