Eliberarea lui Liviu Dragnea, cel mai bun lucru care i se putea întâmpla coaliției PNL – USR

cristian-hagi-editorial

Ar fi putut să tacă, să fie mai umil, să vorbească folosind mai multe nuanțe. Nimic din toate astea. Imediat ce a ieșit din penitenciar, Liviu Dragnea, omul care a condus România, de facto, și-a expus, clar și răspicat, intențiile.

Eliberarea lui Liviu Dragnea vine mănușă liberalilor și useriștilor.

Imediat ce a făcut primul pas în afara penitenciarului, fostul lider al PSD a atacat dur PSD, dar și partidul de guvernământ: „PSD a ajuns un partid de operetă, condus de oameni lași”. „Viitorul României este amanetat.”

Este exact ce avea nevoie coaliția PNL – USR.

Avea nevoie de un om care să mai frângă aripile PSD, care, să nu uităm, a depășit la ultimele alegeri PNL. Dragnea este văzut ca un social democrat sadea. A criticat dur PSD, dar, la eliberare, niciun fost coleg de partid nu a fost lângă el. Ce spune asta? Că nimeni din conducere nu vrea, nici acum, nici pe viitor, să se dea la o parte pentru proaspătul eliberat din penitenciar.

A mai spus Dragnea, că, dacă are cu cine și pentru cine, va reintra în politică. Muzică pentru urechile PNL și USR, care-și vor vedea astfel principalul adversar decimat chiar de un fost lider.

Atacurile împotriva guvernării ajută guvernarea. De ce? Pentru că votanții PNL și USR nu vor crede niciodată în ce spune Dragnea. Dar votanții PSD vor fi mult mai atenți. Au auzit deja că nu există opoziție, li se va aminti ce bine au dus-o românii, cum dușmanii l-au azvârlit în închisoare pe Dragnea pentru că am fi avut sate mai frumoase ca ei, pentru că vor să fim o colonie.

Discursul acesta îi ajută și pentru că orice realizare a guvernanților va fi o palmă dată negativismului fostului lider PSD – datele de până acum arată că, până la următoarele alegeri, se vor duce la final anumite investiții, veniturile vor crește.

Fără Dragnea, PNL și USR aveau un adversar redutabil: PSD. Cu Dragnea în joc, au doi adversari. Cum nu se putea mai bine.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Serviciul de salvamar în Eforie timp de 12 ore pe zi, din 16 iulie

joi iul. 15 , 2021
Serviciul de salvare acvatică Eforie a fost atribuit către SC Salvamar Service SRL. Pe plajele din Eforie sunt amplasate 22 posturi de observare (foişoare), 2 baze de salvare nautică care asigură 11 patrule rapide (câte una pentru fiecare 2 posturi de salvare) şi 2 posturi de prim ajutor. Programul zilnic […]

V-ar putea interesa și: