Elicoptere ale armatei americane vor zbura la mică înălțime deasupra Constanței

Mâine, 11 iulie, unitățile de aviație ale Armatei Statelor Unite ale Americii staționate la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu vor desfășura un exercițiu de antrenament pentru elicoptere.

Zborurile se vor desfășura în apropiere bazei militare de la Mihail Kogălniceanu, precum și în zona  Spitalului Județean Constanța.  

Antrenamentul include zboruri la joasă înălțime și zgomote puternice în timpul survolurilor.

Exercițiul se va desfășura cu respectarea protocoalelor de siguranță și în coordonare cu autoritățile militare și aviatice locale.

Recomandare:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii din Constanța

mie iul. 10 , 2024
Primăria Municipiului Constanța a decis, în urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă, să amenajeze un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella. Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost construit un scuar […]

V-ar putea interesa și: