Elicoptere militare vor zbura deasupra bulevardului Tomis din Constanța

Cu prilejul sărbătoririi a 105 ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, Comandamentul Flotei organizează în garnizoana Constanța o paradă militară, care constă în defilarea unui detașament constituit din personal militar, tehnică terestră și aeriană.

În acest sens, Grupul 256 Elicoptere în cooperare cu Baza 57 Aeriană vor executa, în zilele de 21 și 23 noiembrie, activități de antrenament constând în executarea zborurilor la joasă înălțime deasupra orașului Constanța pe traseul stabilit pentru desfășurarea paradei.

Elicopterele vor zbura deasupra bulevardului Tomis.

„Activitățile de zbor se vor executa în conformitate cu reglementările în vigoare și vor fi luate toate măsurile privind siguranța zborului, astfel încât impactul asupra populației orașului Constanța să fie minim.“„Activitățile de zbor se vor executa în conformitate cu reglementările în vigoare și vor fi luate toate măsurile privind siguranța zborului, astfel încât impactul asupra populației orașului Constanța să fie minim.”, a anunțat Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Număr record de apeluri la 112. Pompierii au intervenit în medie la fiecare 5 minute și 24 de secunde

lun nov. 20 , 2023
Codul roșu cu care s-a confruntat județul Constanța a dus la un număr record de apeluri la 112: peste o mie. Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța, a declarat că pompierii au intervenit în 48 de ore la 532 de cazuri, ceea ce înseamnă, în medie, o intervenție […]

V-ar putea interesa și: