Elicopterele SMURD din Constanța și Galați au intervenit în Deltă, în Letea

Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite şi preluate cu elicopterele SMURD pentru a fi transportate la spitalul din Tulcea, după ce o căruţă s-a răsturnat în satul Letea, din comuna CA Rosetti, în Delta Dunării.

Cele cinci persoane, printre care un copil care şi-a pierdut cunoştinţa, au fost preluate de elicoptere SMURD din Galaţi şi Constanţa, în condiţiile în care accesul în zonă este foarte dificil şi necesită timp.

„Am cerut elicoptere de la Galaţi şi Constanţa, noi am dislocat două nave, una din Sulina şi alta de la Tulcea, iar cele cinci persoane rănite în Letea au fost internate în stare stabilă, la spitalul din Tulcea. Ele au nevoie de analize suplimentare”, a precizat, pentru Agerpres, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Radu Sicinschi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), căruţa în care se aflau cele cinci persoane se deplasa pe un dig de protecţie împotriva inundaţiilor. Poliţiştii tulceni au întocmit, în legătură cu acest incident, un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În continuare, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii evenimentului”, se specifică în informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Tulcea.

Potrivit SJA, în urmă cu aproape trei săptămâni, o altă căruţă în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat la Letea, dar niciuna dintre persoanele rănite atunci nu a necesitat internare.

Sursă foto: ISU Constanța

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un candidat pentru postul de director logistică în cadrul Primăriei Constanța a obținut zero puncte la proba scrisă. Nimeni nu a luat notă de trecere

Wed Aug 17 , 2022
Primăria Constanța a organizat, pe 16 august, proba scrisă la concursul pentru funcția de director executiv al Direcției Logistice din Primăria Constanța. La concurs și-au depus dosarele trei candidați. Niciunul dintre cei trei candidați nu a obținut punctajul minim, care le-ar fi permis să acceadă la proba de interviu. Interesant […]
parcare-primaria-constanta-2