Elicopterul SMURD a intervenit pentru doi bebeluși în stare gravă

Astăzi, 25 martie, elicopterul SMURD Târgu Mureș a efectuat o intervenție la Odorheiu Secuiesc pentru salvarea unui bebeluș de 8 zile.

Echipajul medical a preluat de la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc un nou-născut, în vârstă de 8 zile, pe care l-a transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pentru continuarea investigațiilor.

„Micuțul a prezentat convulsii, ceea ce i-a determinat pe medici să solicite transferul la Târgu Mureș.

Pe tot parcursul zborului, care a durat 25 de minute, nou-născutul a fost asistat și monitorizat de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD Mureș, fiind predat în siguranță medicilor din Târgu Mureș.”, a anunțat Departamentul pentru Situații de Urgență.

Tot astăzi, elicopterul SMURD Iași a preluat, de la echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă nou-născuți, un bebeluș intubat în vederea transportului la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași.”

„Cuvintele sunt prea puține pentru a putea să cuprindă aprecierea pentru ceea ce faceți pentru semenii voștri. Minuni ușoare tuturor!”, au mai spus cei de la DSU.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța moare. Ce trebuie să facă Vergil Chițac și Mihai Lupu, dar nu fac

sâm mart. 25 , 2023
Când un investitor din orașul Fort Lauderdale din SUA, înfrățit cu Constanța, a început construirea unui nou și mic magazin, primarul de acolo s-a dus să bage primul lopata în pământ. Și-a făcut poze și l-a felicitat public pe omul de afaceri. A făcut asta pentru că pentru un oraș […]

V-ar putea interesa și: