Elicopterul SMURD Constanța a intervenit la un accident rutier lângă Fetești

Un accident rutier soldat cu cinci persoane rănite s-a produs joi, pe DJ 212, între localitatea Movila şi municipiul Feteşti, la faţa locului fiind solicitată intervenţia elicopterului SMURD Constanţa, a anunțat ISU Ialomiţa.

„Dispeceratul ISU a fost alertat de producerea unui accident rutier pe DJ 212, între localitatea Movila şi municipiul Feteşti, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma accidentului au rezultat cinci victime (trei adulţi şi doi copii) conştiente şi neîncarcerate. După acordarea primului ajutor medical, un copil şi un adult au fost preluaţi şi transportaţi de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Feteşti, cel de-al doilea adult a fost preluat de către elicopterul SMURD, iar cel de-al doilea copil şi cel de-al treilea adult nu au necesitat îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al ISU Ialomiţa.

La locul evenimentului, ISU s-a deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

În sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Ialomiţa şi a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD Constanţa.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța anunță că a creat 70 de noi locuri de parcare în ultimele luni

joi mart. 24 , 2022
Primăria Constanța a anunțat că „spațiile dintre blocuri sunt reorganizate constant pentru a fi create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor” și că „în ultimele luni, au fost amenajate 70 de noi locuri de parcare în mai multe zone din oraș.” Echipele Confort Urban au finalizat astăzi lucrările de asfaltare a […]

V-ar putea interesa și: