Elon Musk investește în România, ocolește Constanța

tesla statii incarcare romania

Tesla, compania celui mai bogat om din lume, Elon Musk, investește direct în România. Mai exact, în București, Cluj și Timișoara, nu și în Constanța.

Înmatriculările Tesla în România aproape s-au dublat în primele cinci luni din 2024, la 1.365 de unităţi, şi păstrează a doua poziţie în clasamentul electricelor, după Dacia. La final de 2023 erau înregistrate în România aproape 5.200 de maşini Tesla. În România Tesla va avea un centru în Bucureşti şi două pop-up store-uri în Timişoara şi Cluj.

În următoarele săptămâni cel mai probabil va fi deschis noul showroom dedicat mărcii, investiţie realizată direct de compania condusă de Elon Musk. Informaţii cu privire la suprafaţă sau valoarea investiţiei nu au fost comunicate, scrie Ziarul Financiar.

Primul centru integrat Tesla de pe piaţa locală este amplasat în Pipera Nord.

Recomandare:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie, cercetată penal după ce a mușcat un copil de 6 ani pe plajă

lun iul. 1 , 2024
Momente greu de crezut s-au petrecut ieri pe o plajă de pe litoralul românesc. Un bărbat s-a dus la plajă cu băiatul în vârstă de 6 ani. O femeie de 40 de ani care făcea poze a reclamat faptul că a fost stropita din greșeală de copil. Martorii spun că […]

V-ar putea interesa și: