Elon Musk s-a cazat în Brașov. Cum va fi petrecerea de la Castelul Bran COMPLETARE: Musk NU a ajuns în România

COMPLETARE 31 octombrie

Luni dimineață, Libertatea a obținut confirmarea de la doi oficiali, din doua instituții separate ale MAI, că „Elon Musk nu a intrat în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a spus unul dintre ei. Fiind cetățeni americani, ambii ar fi avut nevoie, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi venit în România, să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării.

Cei doi oficiali, care au solicitat amândoi păstrarea confidențialității, fac parte din două instituții separate, care, legal, ar fi trebuit să știe de intrarea lui Elon Musk în țară.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume și fondatorul unor companii precum PayPal, Tesla sau SpaceX, s-a cazat la un hotel din Brașov și va petrece Halloween-ul la o petrecere tematică la Castelul Bran. Informația a fost confirmată de antreprenorul Dragoș Anastasiu, care a mai adăugat că România este pregătită să primească oaspeți de seamă, dar că are nevoie de mai multă promovare a brandurilor sale importante, scrie

Știu că este Elon Musk în România, știu că este cazat și aseară și o seară înainte, mai mult nu pot să vă spun. Sunt multe hoteluri și cel despre care știu cu siguranță este pregătit să primească oaspeți importanți. Avem multe locații în România pregătite, doar că foarte des le vorbim doar de rău și mereu spunem că în România turismul e scump și prost. Iată că ne învață alții că România nu este chiar așa sau nu este mereu sau peste tot așa. Sigur sunt probleme, dar avem ce să arătăm, avem branduri mondiale, Dracula, Transilvania, Delta Dunării. Regele Charles vine în fiecare an în România. Faptul că acești oameni vin în România arată că avem cu ce să ne lăudăm ,dar nu investim suficient de mult în imaginea României și ne place să ne plângem mereu.

Dragoș Anastasiu, antreprenor

Castelul Bran a fost închiriat pentru o petrecere privată de Halloween, catalogată una dintre cele mai importante din istoria muzeului. Elon Musk, Angelina Jolie, dar și alte peste 50 de mari personalități au primit invitația de a petrece Halloween-ul în România. O parte dintre staruri au ajuns deja în țara noastră, iar sâmbătă seara, în Poiana Brașov, a avut loc o cină festivă.

Cina festivă a invitaților de seamă a avut loc la un local exclusivist din Poiana Brașov, iar atmosfera a fost întreținută de către un ansamblu de muzică populară venit tocmai de la Bacău. Deși Elon Mask nu și-a făcut publică vizita în România, acesta a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că „pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”.

Între timp, de câteva zile au loc pregătiri intense pentru petrecerea privată de la Castelul Bran. În camerele Castelului ar urma să fie pregătite lounge-uri, diferite baruri tematice și efecte speciale. Miliardarii lumii vor petrece chiar aici în curtea interioară a Castelului Bran. A fost montată deja o schelă cu un tavan transparent și urmează să fie aduse și alte decorațiuni, lumini, sonorizare, dar și efecte speciale.

O echipă de specialiști s-a ocupat de aranjarea Castelului

„Este vorba de un eveniment privat de Halloween, nu este primul, am organizat și înainte, de obicei avem astfel de cereri și înaintea petrecerii noastre de Halloween, dar și după, sunt evenimente care se organizează strict la cererea unor clienți, eveniment privat, închis,” a declarat Mihaela Manolache, curator Castelul Bran.

Echipe de specialiști au lucrat toată ziua pentru a pune decorațiuni și în exteriorul Castelului. Au fost montate mai multe steaguri pe aleea principală, dar și manechine care să îi impresioneze pe invitați. Pentru petrecerea exclusivistă ar fi fost angajat un regizor special care să pregătească diferite scene pentru vedete. Unul dintre reprezentanții firmei de cascadorii a vorbit în exclusivitate pentru Euronews.

„Sunt evenimente care se desfășoară zilele acestea la Castelul Bran și pregătim anumite… tragem în țeapă oameni, genul acesta. Întotdeauna un spectacol de genul acesta trebuie să urmeze un tipar și o sincronizare perfectă,” a declarat Răzvan Gheorghiu, reprezentant firmă cascadorii.

Actrița Julia Sandstrom va participa și ea la petrecerea de la Castelul Bran. Pe contul său de Instagram a postat imagini din camera sa de hotel, dar și din elicopter. La începutul lunii octombrie, Castelul Bran a fost inclus într-un top al celor mai frumoase castele din Europa.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Discriminarea rromilor, combătută cu o „vânătoare de comori” în Medgidia, cu bani norvegieni

lun oct. 31 , 2022
Campania de creștere a conștientizării pe teme antidiscriminare desfășurată în cadrul proiectului Servicii integrate pentru incluziunea romilor a debutat la Medgidia, în parcul IMUM, cu o „vânătoare de comori” la care au participat peste 45 de copii și adulți de etnie romă din Barăci, dar și membri ai populației majoritare. […]

V-ar putea interesa și: