Emil Boc i-a mulțumit lui Stere Halep pentru „cadoul divin” oferit poporului român: Simona Halep

Primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, a fost vizitat, chiar în sediul primăriei, de Stere Halep, aflat în localitate împreună cu fiica sa, Simona.

„Mulțumesc dlui Halep pentru vizita la Primăria Municipiul Cluj-Napoca și pentru superbele cadouri de o valoare fără egal!!

Un om minunat și o familie excepțională cărora le mulțumim pentru „cadoul divin” oferit poporului român: Simona Halep!!

Simona Halep, bine ai revenit la Cluj-Napoca!”, a transmis Emil Boc.

Alături de cei doi a fost și antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou.

Emil Boc a dat asigurări că va fi prezent la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde va avea loc Sports Fetival.

Este cel mai mare eveniment multi sportiv din România. „Este locul unde, timp de patru zile, legende și mari glorii sportive stau lângă campionii de mâine și suporterii de azi.”, spun organizatorii.

Sursă foto: Facebook/Emil Boc


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elena Udrea va fi extrădată în România: „Nu există justiție pentru mine nici în Bulgaria”

vin iun. 10 , 2022
Fostul ministrul Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute, va fi extrădată în România. Decizia magistraţilor bulgari este definitivă. Udrea a afirmat, după pronunţarea sentinţei, că nu există justiţie pentru ea nici în România, nici în Bulgaria şi acuză judecătorii că au răspuns la „presiuni”. Decizia de extrădare a […]
elena udrea

V-ar putea interesa și: