Emiratele Arabe Unite au pus ochii pe Portul Constanța

Florin Goidea, directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA, a primit astăzi vizita ES Dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România.

Forin Goidea le-a vorbit oaspeților despre posibilitățile de dezvoltare a unor noi parteneriate de afaceri în Portul Constanța.

ES Dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, a exprimat interesul pe care îl au companii din Emiratele Arabe Unite de a-și extinde afacerile în Portul Constanța, cu atât mai mult cu cât acestea consideră România ca pe un partener important, o țară sigură pentru investiții serioase.

Din delegație au mai făcut parte: Hatem Serelkhatem din partea ambasadei EAU, reprezentanți ai DP World – Cosmin Cârstea, CEO, Marian Drăgoi, CCO, precum și Ionuț Jugănaru, director general CCINA și Ion Lixandru, Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR TF Infrastructure).

Vizita s-a încheiat cu un tur al portului Constanța la bordul navei Anghel Saligny.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Emiratele Arabe Unite au pus ochii pe Portul Constanța

  1. S-au găsit ai noștri să ajungă sclavi la harăpi, după ce englezii le-au dat flit la Dubai Ports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Din ce în ce mai mulți musulmani se stabilesc în Germania

Wed Apr 28 , 2021
Populaţia musulmană a Germaniei a crescut până la aproximativ 5,5 milioane de persoane, echivalentul a circa 6,5% din total, conform unei anchete prezentate miercuri de Biroul Federal pentru Migraţie şi Refugiaţi (BAMF), transmite dpa. BAMF estimează că numărul musulmanilor se situează între 5,3 şi 5,6 milioane, în creştere cu până […]
germania