Emisiunile electorale la televiziunile din Constanța costă între 23 și 70 de lei pe minut. Și radiourile și-au publicat tarifele

barbat-tv

În campania electorală pentru parlamentare, televiziunile și radiourile pot cere bani de la candidați pentru emisiunile electorale. Sumele sunt publice și au fost notificate către CNA.

Se pot taxa emisiunile și spoturile electorale. Dezbaterile electorale se realizează gratuit.

Zilele trecute am publicat prețurile pentru televiziunile care notificaseră CNA, acum revenim cu lista actualizată.

Alpha Media Medgidia realizează emisiunile electorale ”Perspective politice” și ”Ediție specială”, cu tariful de 49,2 lei pe minut, dar emisiuni de dezbatere electorală (”Puncte de vedere”, ”Față în față”).

Antena de Constanța a programat emisiuni electorale de 20 și 30 de minute, pentru prețul de 70 de lei pe minut.

Digi 24 Constanța nu dufuzează emisiuni sau spoturi electorale, ci realizează numai dezbateri.

Dobrogea TV a programat emisiuni și dezbateri electorale. Emisiunile electorale au o durată de 40 de minute și sunt taxate cu un preț de 25 de lei pe minut. Timpul de emisie este între orele 18.00 și 19.00.

Litoral TV va realiza o emisiune electorală de luni până vineri, intitulată ”România votează”, care durează o oră și jumătate (20.30 – 22.00) și costă 50 de lei pe minut. Televiziunea din Năvodari va organiza și dezbateri electorale.

Media TV Medgidia realizează emisiunea ”Vreau să fiu parlamentar”, de luni până vineri, între 20.30 și 22.30. Tariful este de 23 de lei pe minut.

Neptun TV realizează emisiunile electorale ”Arta de a trăi”, ”Cu capsa pusă” și ”Reporter special”. Primele două au un tarif de 45 de lei pe minut, ultima de 60,75 de lei pe minut. Tariful pentru un spot electoral este de 225 de lei. Sumele sunt fără TVA.

Și posturile de radio din Constanța vor difuza emisiuni electorale.

C FM programează emisiunea ”Punctul pe C”, în care prezența se taxează cu 20 de lei pe minut. C FM nu organizează dezbateri electorale.

Radio Terra Medgidia are o emisiune electorală de două ore, în fiecare zi, pentru care percepe un tarif de 45 de lei pe minut, și nu organizează dezbateri.

SKY FM realizează emisiuni electorale, nu și dezbateri. Acestea sunt ”De ce noi?” și ”Față în față”, iar tarifele sunt de 18,75 de lei pe minut, respectiv 18 lei pe minut. Prima emisiune este anunțată în intervalul orar 10.00 – 15.00, cea de-a doua pe tronsonul 17.00 – 18.00.

Radio Delta Tulcea, ca să facem o comparație cu județul vecin, percepe un tarif de 5 lei pe minut.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.