Energia Residence – progres impresionant la etapa a treia FOTO

Energia Residence, unul dintre cele mai în vogă ansambluri imobiliare din Constanța, a ajuns la etapa a treia de dezvoltare.

Dezvoltatorul a împărtășit astăzi pe pagina sa de socializare stadiul lucrărilor.

„Suntem încântați să vă arătăm progresul pe care l-am făcut până acum și vrem să vă asigurăm că nu încetăm să lucrăm din greu pentru a livra apartamentele la termenul stabilit. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă oferi un cămin perfect, iar entuziasmul nostru nu cunoaște limite! Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru răbdarea de care ați dat dovadă.”, spun cei de la Country Estate SRL.

Compania de arhitectură a vizitat șantierul și a anunțat, la rândul său, că lucrările au ajuns deja la etajul al șaptelea.

Cât costă

Prețul pentru apartamentele din această etapă este de circa 1.300 de euro pe metru pătrat, atenție, cu TVA de 9% inclus. Spunem „circa” pentru că variază puțin în funcție de apartamente.

Pentru început, sunt scoase la vânzare două blocuri. Primul are 90 de spații de locuit, al doilea, 80. În total, aveți la dispoziție 10 studiouri, 79 de apartamente cu două camere, 81 de apartamente cu trei camere. Studiourile pot fi ușor asimilate unor apartamente cu două camere, pentru că au o suprafață utilă de 54 mp, la care se adaugă un balcon de 4 mp.

La parterul unui dintre blocuri va fi o grădiniță de peste 500 de metri pătrați. Vor fi și 18 spații comerciale. Cel mai mare, de peste 700 mp, poate găzdui un market de cartier. Altele sunt mai mici, de circa 40 mp. În total, vot fi 18 spații comerciale, așa că locuitorii din Energia Residence vor avea la îndemână o mulțime de bunuri și servicii.

Se poate și în rate

La fel ca în primele două etape, vor fi construite atât un loc de joacă pentru copii, cât și un parc. Puteți vedea cum a ieșit în Energia Residence I (click AICI). O adevărată oază de verdeață.

Vor fi și locuri de parcare, desigur, pentru fiecare apartament, dar și pentru vizitatori. Parcările vor di amplasate atât la nivelul solului, cât și la subsol. Prețul pentru un loc de parcare subteran este de 6.500 de euro plus TVA, iar pentru cel aflat la nivelul solului rămâne a fi stabilit în curând.

Apartamentele pot fi cumpărat și prin credit bancar, dar și prin credit pe care îl puteți obține direct de la dezvoltator, pe o perioadă de maximum trei ani.

Ca noutate, noile blocuri vor beneficia de fațadă ventilată, o soluție constructivă modernă și eficientă energetic.

Drum nou

Energia Residence 3 nu înseamnă însă numai blocuri. Pentru că zona unde se află poate deveni uneori aglomerată, noua etapă de dezvoltare prevede realizarea unui drum care pleacă din cartier și va ajunge în strada Baba Novac. Drumul va putea fi folosit atât de mașini, cât și de pietoni, pentru că va fi prevăzut cu trotuare. În Baba Novac, potrivit PUZ-ului, Primăria Constanța va realiza un sens giratoriu.

Detalii despre apartamente găsiți la biroul de vânzări, amplasat pe strada Constantin Bobescu nr. 101, zona Compozitorilor, pe email, office@energiaresidence.ro, sau la numărul de telefon +40 790 000 294.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost aprobat manualul „Istoria evreilor, holocaustul” pentru clasele XI și XII

mar mart. 26 , 2024
Ministerul Educației a anunțat că manualul despre istoria evreilor realizat de Editura Corint a fost declarat câștigător, în urma unei licitații organizate în această primăvară de instituția condusă de Ligia Deca. Autorii manualului „Istoria Evreilor. Holocaustul. Manual pentru clasa a XI-a/ a XII-a” sunt Felicia Waldman, Anca Tudorancea, Adrian Cioflâncă, […]

V-ar putea interesa și: