Energia Residence – se lucrează la etajul al treilea. Un apartament de două camere, la cheie, costă mai puțin de 57.000 de euro FOTO VIDEO

Energia Residence, unul din cele mai noi și mai interesante proiecte imobiliare din municipiul Constanța, a prezentat astăzi stadiul lucrărilor. De fapt, dezvoltatorul face săptămânal câte o prezentare, atât pentru cei care au cumpărat aici deja apartamente – și nu sunt puțini – cât și pentru cei care vor o locuință nouă la un preț bun.

După cum se vede în imagini, la primele două blocuri se lucrează deja la etajul al treilea. Parcarea subterană este gata, iar la parter a început și realizarea pereților exteriori.

La celelalte două blocuri se lucrează la fundație.

Energia Residence

Blocurile vor avea 9 etaje.

Energia Residence
Energia Residence

Energia Residence are locuințe construite exact așa cum trebuie. Mai are un avantaj: prețul corect. Vă puteți cumpăra un apartament cu două camere cu mai puțin de 57.000 de euro la cheie. Asta înseamnă că îl veți primi cu tot ce trebuie, gresie, parchet, văruit, centrală termică, calorifere. Singurul lucru pe care va trebui să-l faceți va fi să alegeți singuri corpurile de ilumina. Apropo, baia vine utilată. Apartamentele au și garanție. TVA-ul este inclus.

Aveți la dispoziție studiouri, apartamente de 2, 3 și 4 camere. Între blocuri va fi amenajat un spațiu verde. Pe acoperiș va fi o terasă, care va putea fi folosită de toți locatarii. Fiecare scară are două lifturi, din care unul pleacă de la parcarea subterană și ajunge până pe acoperiș.

Detalii puteți găsi AICI sau direct pe site-ul dezvoltatorului (click AICI).


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.