Enes Sali, transferat de la Farul Constanța la FC Dallas

Farul Constanţa şi FC Dallas (SUA) au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Enes Sali la formaţia care evoluează în Conferinţa Vest din MLS (Major League Soccer).

După ce a debutat în primul eşalon în tricoul Farului, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc şi apoi cel mai tânăr jucător care a evoluat în istoria primei reprezentative a României.

Format la Academia Hagi, Enes Sali a jucat pentru echipa noastră de seniori în 56 de partide în toate competiţiile, în care a marcat 4 goluri şi a oferit două pase decisive.

Enes Sali se va alătura noii echipe în prima parte a anului viitor, după efectuarea formalităţilor de obţinere a vizei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, PSD: Pensiile se vor plăti la timp

lun dec. 4 , 2023
PSD depune toate eforturile pentru a asigura plata pensiilor la timp, a anunțat, luni, Cristina Dumitrache, deputat social-democrat. „În ciuda protestelor recente de la Casele de Pensii, asigurarea plății pensiilor la timp nu va fi afectat. Greva nu va influența nicidecum achitarea pensiilor, care vor ajunge la vârstnici până la […]
Cristina Dumitrache

V-ar putea interesa și: