Enoriașii și preoții au donat sânge

donare sange

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Arhiepiscopia Tomisului au organizat ieri o acțiune de donare de sânge la Urluia, pentru zona Adamclisi.
70 de credincioși au răspuns îndemnului de a-și ajuta aproapele. Au donat sânge și preoții.


Preoții Ionuț Manolache din Ion Corvin, Stan Marius din Șipote, Corleancă Ștefan din Adamclisi, Siminel Geageac din Cetatea și Girel Marian din Pietreni au coordonat acțiunea, împreună cu reprezentanții CRTS.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenda pentru cei care fac nunți în stradă, mai mică decât pentru șoferii care au depășit timpul de parcare. Schimbați această aberație!

mie dec. 5 , 2018
Amendă pentru cei care fac nunți în stradă, pe domeniul public, ilegal, blocând circulația, este mai mică decât pentru șoferii care nu și-au plătit, dintr-un motiv sau altul, parcare. În Constanța, să faci nunta în stradă e un obicei, mai ales pentru etnia rromă. Pentru că se încalcă legea, polițiștii […]

V-ar putea interesa și: