Epidemiologul Octavian Jurma: „Românii umplu spitalele şi cimitirele pentru că se infectează, nu pentru că se vaccinează”

Epidemiologul Octavian Jurma a vorbit despre obligativitatea vaccinării și a certificatului verde.

Medicul le spune celor care reclamă faptul că sunt obligaţi să se vaccineze, precizând că medicii şi autorităţile doar recomandă vaccinarea. Medicul explică faptul că vaccinarea se face doar pe baza unui consimţământ informat, care se semnează înainte. ”Doar pandemia vă obligă să vă infectaţi fără consimţământ, iar românii umplu spitalele şi cimitirele”, a transmis specialistul.

Epidemiologul Octavian Jurma le răspunde celor care reclamă faptul că sunt obligaţi să se vaccineze

„Dragilor, nu vă obligă nimeni să vă vaccinaţi, nici eu, nici medicii, nici autorităţile statului. Noi doar vă recomandăm să vă vaccinaţi. Vaccinarea se face doar pe baza unui consimţământ informat şi semnat la centrul de vaccinare. Aşadar, trebuie să vrei să te vaccinezi şi să semnezi că vrei să te vaccinezi, înainte să se atingă un medic de tine”, a transmis medicul Octavian Jurma celor care acuză că sunt obligaţi să se vaccineze.

În schimb, specialistul le explică faptul că pandemia nu întreabă.

„Doar pandemia vă obligă să vă infectaţi fără consimţământ, iar românii umplu spitalele şi cimitirele pentru că se infectează, nu pentru că se vaccinează, a mai transmis medicul.

Acesta se arată, însă, revoltat de transformarea certificatului verde într-un instrument de represiune împotriva celor nevaccinaţi prin eliminarea testelor din criteriul de validare.

„Rolul certificatului digital verde este să ne unească pe o platformă de responsabilitate, nu să ne dividă pe o platformă de discriminare”, a mai transmis medicul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Epidemiologul Octavian Jurma: „Românii umplu spitalele şi cimitirele pentru că se infectează, nu pentru că se vaccinează”

  1. Domnule autor, Alex Popescu, îmi puteți spune și mie de unde ati aflat ca “distinsul” Jurma are ca specialitate epidemiologia ? Mă îndoiesc și de faptul ca este medic cu drept de liberă practica: sa fii medic cu drept de practica in România înseamnă sa iei examenul de rezidentiat. Unde găsim informația asta despre el, ce rezidentiat are făcut ? Facultatea se trece cu chiu cu vai, examenul nu toată lumea. Deci mă îndoiesc ca e medic, apoi mare epidemiolog. Nu înțeleg de ce îl citează presa pe panicardul de serviciu. Total neprofesionist citarea unui asemenea personal impostor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Persoanele nevaccinate vor putea intra în instituţiile publice şi în centrele comerciale, în anumite condiţii

lun oct. 25 , 2021
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 25 octombrie 2021, Hotărârea numărul 94 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 prin care se propune: -accesul în incintele operatoriilor economici care […]

V-ar putea interesa și: