Erwin Şimșenshon, director interimar la Teatrul de Stat Constanța

Erwin Şimşenshon teatrul de stat constanța
Erwin Şimșenshon în timpul ședinței de Consiliul Județean în care a fost prezentat ca director interimar al TSC

Teatrul de Stat Constanța are director interimar. Este vorba despre regizorul Erwin Şimșenshon, care va ocupa această funcție pentru patru luni.

Acesta va prelua funcția în data de 22 martie 2019, de la Daniela Dumitrescu, care deține funcția de director de când frâiele culturii din Constanța erau conduse de fostul său soț, Cristian Zgabercea, și de Nicușor Constantinescu.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, i-a cerut lui Erwin Şimşenshon să prezinte, la momentul preluării mandatului, un plan pe termen mediu pentru TSC.

Erwin Şimşenshon a fost secretar de stat în Ministerul Culturii, timp de 10 luni.

Șeful CJC a declarat, încă de când a luat decizia să încheie contractul de management al Danielei Dumitrescu, pentru gravele deficiențe manageriale constatate, faptul că va căuta un director interimar la București.

„CV-ul îl recomandă. E greu de bătut dacă va depune un proiect de management. Face parte din valul tânăr de regizori. Are și vorbele la el, pune problemele foarte bine. În plus, a absolvit și Academia de Științe Economice. Faptul că a fost secretar de stat înseamnă că are contacte și că poate atrage și alte fonduri pentru teatru, pentru Constanța”, au precizat apropiați ai Teatrului de Stat Constanța.

AICI puteți citi CV-ul său.

După ce expiră perioada de interimat, se va organiza concurs pentru ocuparea postului de manager.

Dana Dumitrescu, viitoarea fostă directoare a Teatrului de Stat Constanța (TSC), a dat în judecată Consiliul Județean Constanța și pe președintele instituției, nemulțumită că își pierde scaunul, dar a pierdut procesul.

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.