Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, director artistic al Galei Tânărului Actor HOP 2024

Erwin Șimșensohn
Erwin Șimșensohn. Foto: Marian Adochiței

Uniunea Teatrală din România a dezvăluit agenda sa pentru anul în curs, menținând evenimentele consacrate în portofoliul său și în 2024. Printre acestea se numără Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, Gala Premiilor UNITER, Gala Tânărului Actor HOP și Festivalul Național de Teatru.

Ediția din 2024 a Galei Tânărului Actor HOP va avea loc în Alba Iulia, pentru a patra oară, cu sprijinul Consiliului Județean Alba. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-31 august, iar o noutate plăcută pentru Constanța este că Senatul UNITER a decis, într-o ședință comună, să-l desemneze regizorul Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, în calitate de director artistic pentru această ediție.

„Tinerii actori absolvenți ai institutelor de teatru au nevoie de competiție, de a fi expuși și de a-și dezvolta aptitudinile. Gala Tânărului Actor HOP reprezintă un cadru propice pentru aceasta. Intrarea în mediul profesional impune necesitatea vizibilității pentru actori. Gala HOP devine astfel un concurs cu premii care nu reprezintă doar finalitatea concretă, ci și un mijloc de a-i face pe cei mai buni tineri actori vizibili factorilor creativi din industria teatrală românească, cum ar fi directorii de teatre, organizatorii de evenimente, directorii de casting sau inițiatorii de proiecte”, precizează un comunicat al UNITER.

Puteți accesa agenda completă a UNITER pentru anul 2024 la adresa https://www.uniter.ro/agenda-uniter-in-anul-2024/.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cele două comandamente care trebuie îndeplinite pentru ca Vergil Chițac să candideze pentru un nou mandat de primar

joi feb. 8 , 2024
Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța, a declarat miercuri, în emisiunea Jurnalul de Seară, la Digi24, că are în vedere să candideze la Primăria Constanței, însă nu a luat o decizie în acest sens. El spune că va candida dacă oamenii îl susțin și au încredere în el. Edilul spune că […]

V-ar putea interesa și: