Ești din Ovidiu? Te poți distra gratuit pe lacul Siutghiol

Primarul din Ovidiu, George Scupra, face pentru locuitorii orașului un lucru inedit.

Începând cu data de 1 iunie, primăria oferă GRATUIT tuturor cetățenilor din Ovidiu o serie de activități de agrement pe lacul Siutghiol.

Asta înseamnă în primul rând plimbări cu vaporașul (un trimaran) – este nevoie de rezervare, pentru care trebuie să sunați la nr. de tel: 0725202328. Programul este de miercuri până duminică, la orele 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.

Vă mai puteți plimba cu hidrobicicletele, biciclete pe apă și caiace.

În perioada 01 – 04 iunie programul este între ora 12:00 și ora 20:00.

Din 05 iunie până pe 01 septembrie, programul este: miercuri– vineri: 16:00 – 20:00 , sâmbătă – duminică :12:00 – 20:00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Ești din Ovidiu? Te poți distra gratuit pe lacul Siutghiol

  1. Buna seara. Daca locuim in Constanta, cum procedam ca sa ne plimbam si noi cu hidrobicicletele? Se plateste taxă? Dacă da, cat costa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Împingătorul care s-a scufundat în Portul Constanța în data de 29 aprilie a fost ranfluat

mie mai 31 , 2023
Împingătorul sub pavilion Cehia care s-a scufundat în Portul Constanța în data de 29 aprilie a fost ranfluat în această după-amiază, a anunțat Autoritatea Navală Română. Acesta se află în stare de plutire și urmează să ajungă într-un șantier naval pentru reparații. Reamintim că împingătorul a intrat în coliziune cu […]

V-ar putea interesa și: