Ești în căutarea unui nou stil de viață? Maurer Residence Constanța îți oferă nu numai locul potrivit, dar și toate serviciile post-vânzare necesare pentru a întreține un stil de viață la standarde occidentale

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Maurer Residence Constanța

De câte servicii post vânzare aveți parte în momentul în care decideți să achiziționați un apartament? Depinde de la un dezvoltator imobiliar la altul. Fiecare are propria sa filosofie privind serviciile pe care le pune la dispoziția clienților după ce aceștia au decis în favoarea locuințelor pe care le oferă.

Astăzi am ales să vorbim, din acest punct de vedere, despre cel mai ambițios proiect imobiliar din Constanța – Maurer Residence Constanța. Tocmai pentru că o parte din anvergura acestui proiect este dată chiar de serviciile post-vânzare pe care le oferă și din care au făcut o adevărată filosofie a grijii față de membrii comunității proaspăt înființată.

De ce credem acest lucru? Pentru că celor de la Maurer Residence Constanța nu le-a scăpat din vedere absolut niciun aspect privind nevoile locuitorilor de care se îngrijesc permanent și au creat servicii adaptate tuturor necesităților.

Ce înseamnă “Administrație” în complexul Maurer Residence Constanța?

Înseamnă grijă pentru tot: spații verzi, curățenie pe scara blocurilor, întreținerea spațiilor comune și a ascensoarelor, monitorizarea sistemului de dedurizare a apei pentru fiecare bloc în parte și chiar și pentru locuințele deja vândute. Cum vine asta? Simplu: v-ați mutat în apartament și ați constatat totuși că doriți să înlocuiți o lustră sau să vopsiți un perete din alb în galben? Nimic mai simplu, contactați “Echipa de reparații”, după cum o numesc cei de la Maurer Residence Constanța și problema este ca și rezolvată! Iar astfel de echipe gata oricând să intervină se regăsec pe multe niveluri în cadrul acestei companii, de la design de interior la curățenie sau chiar la închirieri.

“Customer Care” a devenit pentru cei de la Maurer un serviciu complex, specializat în a oferi mai mult decât întreținere, un adevărat stil de viață. Tocmai pentru că obiectivul acestora a fost acela de a acoperi toate nevoile locatarilor și, spunem noi, au și reușit.

Câte servicii post-vânzare oferă Maurer Residence Constanța?

Administrația, paza, design-ul interior, curățenia, închirierile, dotările cu sisteme Smart Home, cardul de membru, serviciile de accesorizare a locuinței, reparațiile sunt serviciile post-vânzare dezvoltate până acum de aceștia și, oricât de impresionant ar părea, reprezentanții companiei ne asigură că nu se opresc aici:

 “Încercăm să ne dezvoltăm continuu, iar acest lucru se vede și la nivelul serviciilor post-vânzare pe care le oferim. Învățăm în permanență de la clienții noștri și suntem atenți la nevoile acestora tocmai pentru a găsi cele mai bune soluții pentru ei. Toate serviciile sunt expresia acestor nevoi împărtășite de ei de-a lungul timpului și vor continua să se dezvolte în concordanță cu necesitățile locuitorilor complexului nostru”.

De ce este binevenit un serviciu de curățenie?

În ziua de astăzi în care timpul a devenit cea mai prețioasă resursă și în care ne este din ce în ce mai greu să beneficiem de timp liber, fiecare moment a devenit prețios și cei mai mulți dintre noi căutăm tocmai soluții pentru a beneficia de cât mai mult timp pentru noi. Soluția pe care o propun cei de la Maurer Residence Constanța pentru ca locuitorii complexului să poată dispune de mai mult timp de calitate alături de cei dragi este preluarea curățeniei de către personal calificat și la îndemână. Nu mai pierzi timpul făcând curat, ci te bucuri de orice îți dorești. O idee bună care, zicem noi, reprezintă un plus pentru toată lumea.

Maurer Residence Constanța

Cum te ajută serviciul de Design Interior?

Felicitări, ai achiziționat un apartament! Și, mai departe? Cine te ajută să îți amenajezi locuința? Designerii de interior la care poți apela oricând pentru a fi sigur că apartamentul va corespunde așteptărilor tale estetice și funcționale. Și toți știm cât de mult contează acest lucru pentru a te simți, cu adevărat, acasă în propria locuință. Așa că pe cât de inedit este acest serviciu oferit de cei de la Maurer Residence Constanța, pe atât este de un real ajutor pentru cei care vor o locuință 100% pe gustul lor și perfect adaptată propriilor nevoi. Cu atât mai mult cu cât, prin intermediul serviciului de accesorizare, îți poți echipa locuința cu absolut tot ceea ce ai nevoie, de la rulouri exterioare și plase pentru țânțari, draperii, perdele și tapete până la copertine pentru terase și paravane. Mai lipsește ceva? Noi nu credem.

Nevoie de siguranță și confort? Sistemele Smart Home sunt la îndemâna ta!

Cine își mai poate imagina astăzi o lume fără tehnologie? Nimeni, iar motivele sunt infinite. Totul în jurul nostru devine Smart, de la telefoane la ceasuri sau alte gadget-uri, adică mult mai ușor de folosit și mai sigure, iar asta ne place. Același lucru se întâmplă și în cazul locuințelor inteligente, unde, optând pentru astfel de sistem, confortul și siguranța sunt la ele acasă. Sau la tine! Dacă alegi să ai un apartament Smart, așa cum îți pun la dispoziție cei de la Maurer Residence Constanța, care să răspundă tuturor nevoilor tale (controlul temperaturii, controlul luminii, yale inteligente, alarme în caz de inundație).

Este o investiție care sigur merită, chiar și în cazul în care te hotărăști să nu mai folosești apartamentul și să îl scoți la închiriat. Pentru că, evident, îi va crește valoarea. Iar dacă tot am ajuns la acest capitol, vă reamintim că și în acest caz, cei de la Maurer Residence Constanța vă pot ajuta. În ce fel? Ne explică chiar ei:

Suntem conștienți că într-o lume așa dinamică ca cea în care trăim, mobilitatea oamenilor este la ordinea zilei. Ne dorim să înființăm comunități trainice și unite, însă, la fel de bine, știm că oamenii se pot răzgândi și se pot muta în alte părți ale lumii. Și ne dorim ca și în acest caz să îi ajutăm, așa că am dezvoltat un serviciu prin care să le luăm o povară de pe umeri și să ne ocupăm noi de găsirea chiriașilor și de întregul proces de închiriere în cazul în care doresc să închirieze apartamentul pe care l-au achiziționat.

Iar dacă cei care aleg să închirieze beneficiază de ajutorul acestui serviciu de închirieri, cei care aleg să rămână beneficiază de un card de membru care să îi ajute să se bucure de toate ofertele și promoțiile partenerilor Maurer Imobiliare.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre viziunea celor de la Maurer Residence Constanța și cum aceștia proaspata comunitate, biroul lor se află pe strada Milano, nr 21. Te așteaptă inclusiv dumincă!

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent