Euro falși în Constanța și Năvodari

Patru persoane au fost trimise în judecată de procurorii din Constanţa după ce au pus în circulaţie bancnote contrafăcute de 50 de euro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat că procurorii au trimis în judecată patru persoane pentru punere în circulaţie de valori falsificate în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată. 

“În perioada februarie – martie 2022, inculpaţii C.A.-C. şi T. A.-A. au primit de la inculpatul I. A.-A. suma de 750 euro (15 bucăţi), în bancnote din cupiură de 50 euro contrafăcute, pe care să le folosească pentru a achiziţiona droguri pentru consum şi, cunoscând caracterul fals al acestora, cei doi împreună cu inculpatul M. D.-Ş. le-au pus în circulaţie pe raza judeţul Constanţa”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

Anchetatori au stabilit că, în 5 martie 2022, unul dintre bărbaţi a achitat o cursă unui taximetrist cu o bancnotă de 50 de euro contrafăcută şi a primit în schimb de la conducătorul auto suma de 140 de lei, reprezentând diferenţa dintre contravaloarea cursei şi valoarea celor 50 de euro, prejudiciul fiind de 250 de lei.

De asemenea, acelaşi bărbat a mers, în  21 martie, la o sală de jocuri din Năvodari şi a indus-o în eroare pe angajata societăţii, „primind de la aceasta suma de 1.000 lei, reprezentând contravaloarea a cinci bancnote din cupiura de 50 euro, contrafăcute, pe care i le-a înmânat succesiv, prejudiciul fiind recuperat integral”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gheorghe Măndilă, 55 de ani, președintele organizației care promovează Mamaia și Constanța, nu are casă, mașină, active financiare, dar are datorii de 350.000 lei

mar iul. 25 , 2023
Primăria Constanța și operatorii din turism au decis că cea mai potrivită persoană pentru a conduce Organizația de Management a Destinației Mamaia Constanța este Gheorghe Măndilă. A fost ales să gestioneze un buget anual de multe milioane de lei. Gheorghe Măndilă nu provine din domeniul HoReCa. A absolvit Facultatea Tehnologia […]

V-ar putea interesa și: