Evitați străzile I.L. Caragiale și Eliberării

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale din oraș.

Joi și vineri noapte, se vor efectua lucrări de frezare a carosabilului în următoarele zone :

Strada I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Eliberării și strada Th. Burada, inclusiv intersecția;
Strada Eliberării, tronsonul cuprins între intrarea Brick și strada Th. Burada;

Pentru ca lucrările să se desfășoare în bune condiții, traficul în zonă va fi restricționat parțial pe câte un sens de mers.

„Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Totodată, Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțeni ca în perioada derulării lucrărilor să nu staționeze autovehiculele în zonele menționate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța amplasează 200 de dispozitive pentru deșeuri canine

mie oct. 3 , 2018
Primăria Municipiului Constanța montează în aceste zile, în mai multe zone din oraș, 3.000 de coșuri noi de gunoi, 1.000 de băncuțe și 200 de dispozitive pentru deșeuri canine. Operațiunea a început deja, prima oprire a fost făcută în Parcul Tăbăcărie unde angajații de la Serviciul Amenajari Urbane au instalat […]

V-ar putea interesa și: