Exclusiv Auto face, din nou, echipă cu salvamarii

Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continuă „cu încredere şi entuziasm” parteneriatul, devenit tradiţie, cu Asociația Naționala a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, asigurând mobilitatea echipei de salvamari care deserveşte plajele din Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.

Exclusiv Auto pune la dispoziție salvamarilor pentru toată perioada sezonului estival, legendarul  Mitsubishi L200 – un pick-up 4X4, perfect pentru activităţile specifice de salvare şi monitorizare, de pe tot cuprinsul judeţului Constanţa. Este un alt parteneriat prin care compania noastră oferă un exemplu concret de implicare socială, cu efecte benefice şi imediate.

Atunci când un parteneriat depăşeşte 10 ani, putem spune, fără teama de a greşi, că suntem o echipă. Exclusiv Auto Constanţa şi Salvamarii care se îngrijesc ca turiştii şi localnicii să aibă o vacanţă fără incidente sunt, fără îndoială, o echipă respectabilă.”, a declarat Camelia Ciciu, Director Marketing & PR Exclusiv Auto.

Exclusiv Auto este unul dintre cei mai puternici dealeri auto din sud-estul României, reprezentant Mitsibishi Motors şi service autorizat al mărcii japoneze. Este o  companie cu peste 15 ani de experienţă pe piaţa auto şi standarde ridicate de calitate în servicii. Dealer şi service autorizat pentru mai multe branduri auto şi furnizor de servicii conexe, rămâne o alegere de top pentru orice potenţial client.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Rucsac pentru o excursie de weekend – cum îl alegem?

Mon May 16 , 2022
A venit vara și, odată cu ea, a început sezonul excursiilor de weekend. Dobrogea este foarte ofertantă din acest punct de vedere. Putem fugi o zi sau două pentru a descoperi minunile pe care le are de oferit. Ce putem să vedem? Găsiți, în Constanța și Tulcea, unele dintre cele […]