Exclusiv Auto a închis showroom-ul din centrul comercial VIVO Constanța

exclusiv auto vivo constanta
Showroom-ul Exclusiv Auto din VIVO Constanța este acum gol

Exclusiv Auto a închis showroom-ul din centrul comercial VIVO Constanța. Suprafața de circa 120 de metri pătrați pe care o ocupa este acum pustie, toate mașinile au fost mutate, ca și biroul angajaților.

Exclusiv Auto, dealer și service autorizat Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Seat, Skoda, Volkwagen Autovehicule Comerciale și partener Das Welt Auto, a deschis cu mare pompă acest showroom multibrand, înluna mai a acestui an.

De atunci s-a anunțat că va fi deschis numai câteva luni, nu pe termen nelimitat.

„Mall-ul beneficiază de un trafic foarte mare şi atunci am zis să aducem maşinile cât mai aproape de oameni. Proiectul este pe o durată limitată de timp, până la sfârşitul anului, cel puţin. Aici se pot găsi oferte speciale şi preţuri avantajoase”, spunea, la inaugurare, Camelia Ciciu, director de marketing Exclusiv Auto.

În ciuda declarațiilor inițiale, showroom-ul nu a fost închis „la sfârșitul anului”, ci cu 6 săptămâni înainte, fără să prindă, așadar, cea mai aglomerată perioadă a anului într-un centru comercial, cea dinainte de sărbătorile de iarnă.

Tot Camelia Ciciu afirma că inițiativa nu era o premieră.

„Suntem la al doilea proiect de acest gen în VIVO! Constanța și trebuie să spun că, la fel ca și în 2015, a fost o mare provocare pentru noi. Nu este ușor să te mobilizezi cu atâtea mașini într-un mall și să pregătești un set-up care să fie cât mai aproape de un showroom auto. Intenția noastră este să creăm o atmosferă plăcută și premium pentru clienți și aceștia să aibă posibilitatea să admire și să primească informații despre modelele din portofoliul nostru. Consilierii de vânzări vor fi prezenți în magazin și pregătiți să facă oferte cât mai atractive, să configureze mașini sau să programeze test drive-uri”, a declarat la deschiderea showroom-ului Camelia Ciciu , director de Marketing Exclusiv Auto, citată de Telegrafonline.ro.

 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Analiza alegerilor parțiale. Cine râde, cine plânge

joi nov. 16 , 2017
Un text de Mihai Petre Independenții sunt a treia forță „politică” din România. Pe scurt, aceasta ar fi una dintre principalele concluzii ce rezultă ca urmare a alegerilor locale parțiale, ce s-au desfășurat în data de 5 noiembrie, în 17 localități din 13 județe din România. Au venit la vot […]

V-ar putea interesa și: