Exclusiv Auto, locul I și Trofeul de Excelență în Topul Firmelor

Exclusiv Auto SRL s-a clasat pe locul I și a primit Trofeul de Excelență în Topul Firmelor din județul Constanța.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a organizat, în data de 31 octombrie, Festivitatea „Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2018”, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.

La acest eveniment exclusivist sunt invitaţi an de an oameni de afaceri constănţeni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi naţionale, reprezentanţi ai Consulatelor străine din România, cât şi reprezentanţi din mass-media.

Exclusiv Auto a ocupat pentru cinci ani consecutivi locul 1 în clasamentul Întreprinderilor mijlocii, la nivel judeţean, pe domeniul Întreținerea şi repararea autovehiculelor și a fost premiat cu Trofeul de Excelență.

„Acest premiu de excelență ne onorează și validează munca și performanța întregii echipe dar în acleși timp confirmă și încrederea clienților și partenerilor noștri. Mulțumim pe această cale clienților Exclusiv Auto care ne sunt alături de peste 12 ani de activitate și care ne determină să ne autodepășim și să fim mereu la cele mai înalte standarde.”

Camelia Ciciu – Director de Marketing.

Exclusiv Auto, cel mai puternic distribuitor şi reparator autorizat al mărcilor Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Seat, Skoda, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Das Welt Auto din Judetele Constanța si Alba Iulia, îşi propune în fiecare an să devină lider al pieţei regionale în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii.

La Exclusiv Auto, toti cei interesați de mașini vor găsi un consultant și un partener dedicat domeniului auto, cu o experiență solidă în domeniul comercializării de autovehicule, componente și accesorii auto.


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.