Exclusiv Auto, partener de mobilitate la Super Rally Mangalia

Timp de două zile, Mangalia va fi gazda primei etape a Campionatului Național de Super Rally la care Exclusiv Auto este partener de mobilitate.
Jaguar F-PACE

Timp de două zile, Mangalia va fi gazda primei etape a Campionatului Național de Super Rally la care Exclusiv Auto este partener de mobilitate.

Vom pune la dispoziţie două maşini de mobilitate spectaculoase şi puternice, un Jaguar F-PACE care va avea rolul de Safety Car şi noul Land Rover Discovery, care va transporta membri staff-ului, pe perioada competiţiei. Suntem convinşi că spectatorii pasionaţi de maşini vor fi prezenţi în număr cât mai mare şi se vor bucura să vadă aceste modele pe care Exclusiv Auto le aduce, ca şi partener de mobilitate în cadrul acestui eveniment”, a declarat Camelia Ciciu, director de marketing Exclusiv Auto Constanţa.

Competiţia automobilistică de la Mangalia  se bucură de o prezenţă importantă, pe lista de start fiind atât piloţi români cât şi străini.

Orice circuit stradal are un grad mare de spectaculozitate şi acesta de la Mangalia nu face excepţie. Suntem convinşi că prezenţa  noastră la acest eveniment este un plus şi că modelele cu care venim în faţa publicului vor fi apreciate.”, spune Camelia Ciciu, director de marketing în cadrul companiei.

Exclusiv Auto Constanţa invită pe toţi pasionaţii de maşini ca vineri, de la ora 18:00, să vină în zona Portului Mangalia pentru a cunoaşte concurenţii şi a vedea maşinile.

Exclusiv Auto, cel mai puternic distribuitor şi reparator autorizat al mărcilor Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Hyundai și Subaru, din județul Constanta îşi propune să-și consolideze poziția de lider al pieţei regionale, în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta permanent satisfacţia clienţilor, în domeniul mobilităţii. La Exclusiv Auto, toți cei interesați de mașini vor găsi un consultant și un partener dedicat domeniului auto, oameni  cu o experiență solidă în domeniul comercializării de autovehicule,  în reparații complexe, componente și accesorii auto.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Constănțenii se vaccinează în ziua dinaintea închiderii centrului din Pavilionul Expozițional

Thu May 12 , 2022
Centrul de vaccinare anti covid amenajat în cadrul Pavilionului Expozițional din Constanța se va închide pe 13 mai. Astăzi, cu o zi înainte, zeci de constănțeni au fost să se imunizeze. Mulți dintre ei aveau nevoie de a treia doză, pentru că doresc să călătorească în țări unde certificatul covid […]