Exclusiv Auto, partener oficial al ANSPSR România. A pus la dispoziție un Mitsubishi L200 salvamarilor

Exclusiv Auto Mitsubishi salvamari

Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continua si anul acesta parteneriatul devenit tradiție cu Asociația Naționala a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România prin punerea la dispoziție a unui Mitsubishi L200 pe perioada sezonului estival 2020 (până în septembrie).

Exclusiv Auto pune la dispoziție asociației, pe toată perioada sezonului estival 2020, Noul Mitsubishi L200 – un pick-up 4X4 ce denota putere, manevrabilitate și confort la cel mai înalt nivel. Noul L200 îmbină calitățile unui vehicul utilitar cu cele ale unui SUV, setând noi standarde privind confortul interior pentru un vehicul utilitar. Mașina va fi folosita pentru supervizarea și controlul activității salvamarilor de pe toată raza județului Constanța.

„Suntem la șaselea an de parteneriat cu ANSPSR România și ne bucură că acesta se întărește de la an la an și ne dorim de ambele părți o continuitate pe termen lung. ANSPSR este o asociație pe care ne bazăm cu toții pe perioada sezonului estival și nu numai iar Exclusiv Auto își dorește să susțină orice tip de acțiuni care țin de siguranță si confortul oamenilor.”

Camelia Ciciu, Director Marketing&PR Exclusiv Auto

ANSPSR este o asociație non-profit ce asigură servicii de salvare acvatică, salvamar și prim ajutor pe plajele din: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.

Masina a fost echipată special pentru salvamari cu cârlig și capac de benă. Noul model Mitshuishi L200 vine cu o motorizare noua de 2.2 l , un design nou, cu dotari de ultima generatie, printre care amintim:

  • camere 360 grade
  • sistem de mitigare a coliziunilor frontale (FCM)
  • faruri si lumini de zi (DRL) pe baza de LED; lampi spate cu LED
  • smartphone Link Display Audio cu display de 7″, HDMI, DAB si functie Bluetooth hands-free cu port USB/ 6 difuzoare
  • jante din aliaj de 18″ cu anvelope 265/60R18/ roata de rezerva cu janta din aliaj 18′

„Supus la numeroase teste riguroase, modelul a dovedit rezistenţă în cele mai dure condiţii de drum. Spaţiul uşor de încărcat a fost întărit pentru a suporta o gamă largă de sarcini, ceea ce îl face ideal pentru muncă, treburi de zi cu zi sau o aventură off-road de week-end. Atrăgător şi practic, interiorul modelului L200 oferă o mulţime de caracteristici la care nu vă aşteptaţi în cazul unui pick-up: o cabină spaţioasă, scaune de înaltă calitate şi izolaţie fonică pentru o călătorie liniştită, confortabilă. Convenabil şi sigur modelul L200 duce siguranţa la un alt nivel, fiind echipat cu o întreagă paletă de tehnologii avansate de siguranţă.”, este descrierea autovehiculului.

Apropo, toate vehiculele noi Mitsubishi beneficiază standard de garanţie completă de 5 ani sau maximum 150.000 km, oricare din aceste condiţii este îndeplinită prima. Garanţia la perforare prin coroziune acoperă situaţiile de rugină cu străpungere pentru primii 12 ani, în funcţie de modelul achiziţionat. Fiabilitatea vehiculelor Mitsubishi este impecabilă, dar în eventualitatea puţin probabilă în care aveţi nevoie de ajutor, vă oferim serviciul MAP.

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.