Exclusiv Auto vă invită la SEAT Open Doors

SEAT Open Doors

Exclusiv Auto, dealer SEAT în Constanța, vă invită să testați tehnologia de ultimă generație a mărcii SEAT.

Seat Open Doors va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, între orele 10:00 și 18:00, la showroom-ul din Strada Dumbrăveni nr 70, sens giratoriu Tomis Plus.

Pe parcursul zilei vor putea fi testate: noul SEAT Tarraco, SEAT Ateca, SEAT Arona și SEAT Leon. Sunteți invitați să descoperiți modelul care vi se potrivește. În plus, vei primi cele mai bune oferte din stoc.

Cel mai nou lansat model al gamei SEAT, noul Tarraco va fi si aceasta disponibil pentru test drive. SEAT Tarraco marchează intrarea SEAT pe segmentul SUV-urilor mari. Este, de altfel, cel mai mare SUV din potofoliul SEAT și încorporează tehnologii de ultimă oră dezvoltate de grupul Volkswagen, fiind realizat pe arhitectura platformei MQB-A, cu ampatament lung. Dimensiunile mari au inspirat echipa de design să găsească un echilibru între estetică şi caracterul practic. Tarraco are o lungime de 4.735 mm şi o înălţime de 1.658 mm, oferind un interior spațios şi un exterior impunător. Cu toate acestea, imaginea de ansamblu este marcată de sinteza dintre agilitate și robusteţe. Testele de siguranță EuroNCAP au dovedit că noul Tarraco are alura unui lider obținând cel mai bun punctaj la capitolul protecția pasagerilor și a pietonilor și note foarte bune pentru sistemele de asistență din dotare. Modelul, disponibil și într-o versiune cu șapte locuri, completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea Ateca și Arona în 2018.

Partener în evenimentul Seat Open Doors este Porsche Finance Group, finanțator și asigurator oficial al mărcii SEAT în România.

Pentru detalii și programări contactați consilierul de vânzări Mirabela Nicolau: 0723.155.773 sau pe www.exclusivauto.ro.


Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.