EXCLUSIV. Câți bani au plătit organizatorii NEVERSEA către Primăria Constanța

neversea

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat, recent, că organizatorii Neversea și-au achitat toate obligațiile de plată către primărie.

Am fost curioși să aflăm despre ce sumă este vorba. Prin urmare, am luat legătura cu reprezentanții Neversea SRL, societatea comercială care a organizat evenimentul. În scurt timp, aceștia ne-au oferit informațiile solicitate.

„Societatea NEVERSEA a plătit către Primăria Municipiului Constanța suma aferentă impozitului pe spectacole și anume 130.000 de lei. Având în vedere că firma NEVERSEA are sediul în Cluj-Napoca, restul taxelor și impozitelor au fost plătite la Cluj. Suplimentar de taxele plătite de NEVERSEA SRL menționăm și faptul că toți operatorii comerciali prezenți în cele 3 zile în perimetrul festivalului au plătit toate taxele spre Primăria Constanța.”, a declarat, pentru Constanța 100%, Ioana Chifor, PR Manager Neversea Festival.

Impactul financiar asupra orașului, după cele trei zile de festival din anul 2017, a însemnat o infuzie de capital de peste 20 milioane de euro, a precizat Bogdan Buta, general manager Neversea. În medie, cei care au ajuns în Constanța pentru cel mai mare festival de pe plajă, de la malul Mării Negre, au cheltuit 300 de euro pe cazare, mâncare și alte cumpărături.

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018, pe o plajă din Constanța, care va fi stabilită în cel mult o lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.