EXCLUSIV Confort Urban a emis o factură Primăriei Constanța pentru că a ridicat o mașină a Poliției Locale

Sursă foto: Facebook

Acum câteva zile, o imagine făcea furori pe rețelele de socializare: o mașină a Poliției Locale Constanta era transportată cu autoutilitara Confort Urban SRL care ridică de obicei autoturisme parcare neregulamentar.

Confort Urban SRL și Poliția Locală sunt ambele subordonate Primăriei Constanța.

La momentul respectiv, directorul societății, Teo Hira, ne-a declarat că mașina a fost ridicată pentru că a avut probleme tehnice și nu se mai putea deplasa, iar cei de la Locală au apelat la Confort Urban. A mai spus însă că serviciul va fi taxat.

S-a ținut de cuvânt. Pe 27 martie 2023, Confort Urban a emis o factură Primăriei Constanța pentru ridicarea autoturismului Direcției Generale Poliția Locală și transportul acestuia.

Total de plată: 570 de lei cu TVA inclus.

Primăria are la dispoziție 5 zile pentru a achita factura.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constantin Chiriac, invitat la podcastul lui Septimiu Bourceanu: „Trebuie găsită acea formulă de implicare în așa fel încât un lucru să fie făcut bine. Să-i placă și lui Dumnezeu.”

mar mart. 28 , 2023
Constantin Chiriac, actor și directorul Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, a fost invitat în podcastul senatorului PNL Septimiu Bourceanu. Omul care a pus Sibiu pe harta culturală a Europei, ba chiar a întregii lumi, a oferit un interviu fascinant. Este directorul teatrului unde se joacă unul din cele mai fascinante […]

V-ar putea interesa și: