EXCLUSIV. Contul de Facebook al fostului șef al DIAS este fals

emil moraru ct100

Contul de Facebook al fostului șef al DIAS, Emil Moraru, este fals, lucru confirmat pentru Constanța 100% chiar de către el.

”Eu nu am cont de Facebook. Contul existent acum nu este al meu”, a precizat acesta.

De ce au făcut acest lucru? Aici lucrurile se complică. Există posibilitatea să fie numai o glumă proastă, dar și cea în care cineva încearcă să vadă cine sunt prietenii lui Emil Moraru. Noi știm numai ce se întâmplă pe peretele oficial, dar nu și care sunt mesajele private pe care cei care administrează pagina le-ar putea trimite.

Fostul șef al DIAS, în prezent angajat al Primăriei Constanța, spune că nu are nicio legătură cu ce se postează acolo  – nici cu bancurile porcoase, nici cu pozele care sunt furate.

Nu este pentru prima dată când cineva îi fură datele de identitate, ci a patra oară. Evident, de fiecare dată a trimit notificări către Facebook, care a blocat contul. Acum s-a adresat însă instanței.

Din informațiile noastre contul fals este administrat de două persoane, o femeie și un bărbat.

UPDATE. La puține ore după publicarea acestui articol, cei care controlează contul fals au schimbat fotografia de profil, care îl înfățișa pe Emil Moraru, cu una generală.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Peștera își consultă locuitorii

Sun Apr 17 , 2016
Primăria Comunei Peștera elaborează strategia de dezvoltare integrată a comunei pentru perioada 2016 – 2020 – 2025. Reprezentanții administrației locale sunt că opiniile și recomandările dumneavoastră sunt importante pentru ei. Cei interesați sunt așteptați la sediul primăriei din strada Izvorului nr. 32. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google […]