EXCLUSIV. O navă cu probleme la cârmă se îndreaptă spre Portul Constanța

UPDATE 15.49. Nava nu va intra în portul Constanța și se îndreaptă în sud, spre Bulgaria, Cap Kaliakra.

O navă cu probleme la cârmă se îndreaptă în aceste momente spre Portul Constanța.

Este vorba despre cargoul Mamba B, pavilion Pakistan. Acesta vine din rada Sulina și, din primele informații, are cârma ruptă.

Un remorcher este pregătit să intervină pentru a aduce nava și echipajul în siguranță în port.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

COD ROȘU. Situația în orașul Constanța, la ora 15.00

vin ian. 6 , 2017
Codul roșu se menține în județul Constanța. Conform prognozei meteorologice emisă de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, acesta este valabil până la ora 18.00. Începând cu ora 12.00, cele 110 autobuze ale RATC acoperă GRATUIT toate traseele din oraș. În prezent, pe străzile și bulevardele din oraș se circulă în condiții […]

V-ar putea interesa și: