EXCLUSIV Poliția Locală Constanța a amendat șoferii cu peste 14.300 de lei în fiecare zi

Un echipaj al Poliției Locale Constanța completează un proces verbal pentru un șofer care a oprit neregulamentar în zona Inel II din Constanța

Poliția Locală Constanța are printre atribuții și sancționarea șoferilor care opresc sau staționează neregulamentar.

Reprezentanții instituției au precizat, la solicitarea publicației Constanța 100%, în perioada 1 ianuarie – 27 octombrie 2019, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat un număr de 12.619 sancțiuni contravenționale în cuantum de 4.292.725 de lei conducătorilor auto care se fac vinovați pentru astfel de abateri.

„Un număr de 10.233 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor auto pentru încălcarea prevederilor art. 142 din OUG nr. 195/2002, republicată, privind circulația pe drumurile publice (opriri neregulamentare), iar un număr de 2.386 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor art. 143 din OUG nr. 195/2002, republicată (staționări neregulamentare)”, se arată în răspunsul scris semnat de directorul general George Szekely.

Un calcul simplu ne arată că poliția locală a amendat, în medie, 42 de șoferi în fiecare zi, adică aproape doi în fiecare oră. Amenzile date au fost, în medie, de circa 14.309 lei pe zi, adică 596 de lei pe oră.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strada de pe care gunoaiele nu dispar aproape niciodată

joi oct. 31 , 2019
Există o stradă din orașul Constanța de pe care gunoaiele nu dispar aproape niciodată. Din când în când, acesta sunt adunate de primărie, dar minunea nu durează decât o zi sau două, iar deșeurile reapar. Este vorba despre strada Vârful cu dor, din zona Sere. De fapt, la capătul străzii […]
gunoaie pe strada vârful cu dor

V-ar putea interesa și: