EXCLUSIV. Primarul Decebal Făgădău va avea un consilier personal

Decebal Fagadau (1)

Primarul Decebal Făgădău va avea un consilier personal. Sau o consilieră. Acesta va avea rolul de a mijloci relația dintre edil și mass-media, pe de o parte, și celelalte instituții și autorități care vin în contact cu primăria, pe de altă parte.

Numele celui sau celei care va ocupa această funcție va fi anunțat în jurul datei de 15 septembrie, într-o conferință de presă.

La bursa zvonurilor se vehiculează câteva nume posibile, mai ales din sfera PSD.

Până la finalul anului, primarul va pune pe picioare și biroul de presă din cadrul primăriei, care un mai are șef de câteva luni și care funcționează la nivel de avarie. Aproape orice întrebare este adresată acestuia primește un răspuns generic, de tipul ”Vom întreba și vă vom anunța”, fără însă ca ziariștii să primească un răspuns. În alte cazuri, pur și simplu nu se răspunde la solicitări (încerc să aflu de pe 14 august care este noul termen de asfaltare în cartierul Compozitorilor, dar membrii biroului de presă din primărie și primarul refuză orice dialog).

 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Blue Theatre, ziua a patra de teatru independent la Constanţa

mar sept. 6 , 2016
Cea de-a treia zi albastră a teatrului a început cu o producţie a Teatrului de Artă Bucureşti, „Cerere în căsătorie“, în regia lui Victor Olăhuţ, având în distribuţie pe Florentina Năstase, George Constantinescu şi Valentin Terente. Un spectacol amuzant şi dinamic, apreciat de public, dar mai puţin de critici. A […]

V-ar putea interesa și: