EXCLUSIV Scenariu roșu la Liceul Ovidius din Constanța

EXCLUSIV  Scenariu roșu la Liceul Ovidius din Constanța

De mâine, 15 septembrie, Liceul Ovidius din municipiul Constanța intră în scenariul roșu, după depistarea a 4 cazuri de Covid-19.

„Deoarece în acest moment sunt 4 cazuri Covid pozitiv în liceul nostru, vă informăm că de mâine, 15 septembrie 2020, intrăm în scenariul roșu, activitatea didactică desfășurându-se doar online.”, se arată într-un mesaj trimis părinților.

Vă reamintim că directorul Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa (DJSC), Cristina Schipor, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că 14 profesori din Constanța sunt bolnavi de Covid-19. Detalii puteți afla dacă dați click AICI.

Citește și: Ce spune ISJ despre focarul de coronavirus de la Liceul Ovidius

Vă recomandăm și:

Starea de alertă, prelungită până la jumătatea lui octombrie

Cele mai puține cazuri de Covid-19 din ultimele 7 săptămâni

Israel reintroduce măsuri dure de izolare, timp de trei săptămâni


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primul sistem de rachete sol-aer PATRIOT, pentru care plătim 3,9 miliarde dolari, va fi inaugurat în Constanța, la Capu Midia

lun sept. 14 , 2020
Ceremonia de recepție a primului sistem de rachete sol-aer PATRIOT va avea loc joi, 17 septembrie, începând cu ora 11.00, la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” de la Capu Midia, județul Constanța. Echipamentele principale din compunerea primului sistem PATRIOT de rachete sol-aer cu […]
rachete patriot

V-ar putea interesa și: