EXCLUSIV Serviciul Pașapoarte din Constanța își schimbă sediul

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Constanța își schimbă sediul.

Așadar, dacă vreți să vă faceți pașaport nou sau să îl schimbați pe cel pe care-l aveți nu mai trebuie să mergeți la sediul care se afla până acum în subsolul clădirii care adăpostește Primăria, Consiliul Județean și Prefectura Constanța.

Noul sediul al pașapoartelor este în Tomis Mall, centrul comercial din centrul orașului Constanța, pe strada Ștefan cel Mare.

„Noul sediul nu ne costă nimic. S-a încheiat un contract de comodat pe o durată de 10 ani”, a precizat, pentru ziarul Constanța 100%, prefectul județului Constanța, George Niculescu.

Prima zi de lucru în noul sediu va fi 18 mai 2020.

Procedura de obținere și/sau schimbare a pașaportului o puteți consulta AICI.

Magazinul Tomis este deținut de societatea comercială Tomis SA. În 2018, potrivit Confidas.ro, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 8.735.418 lei și o pierdere de 3.394.260 lei. Acționar majoritar, cu 94,83% din acțiuni, este Ptelia Company Ltd cu sediul în Cipru.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “EXCLUSIV Serviciul Pașapoarte din Constanța își schimbă sediul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina aferentă trimestrului IV, 2019: peste 117 milioane lei

vin mai 8 , 2020
Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene,aduce la cunoștința opiniei publice că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, pentru cantitățile de motorină utilizate în perioadele 01.10 – 31.12.2019 (trimestrul IV/2019), în conformitate cu prevederile HG nr. 1174/2014 și […]
Recensământul General Agricol

V-ar putea interesa și: