EXCLUSIV Traian Cristea nu mai candidează pentru un nou mandat de primar la Costinești. Cine contează

Traian Cristea nu mai candidează pentru un nou mandat de primar la Costinești, poziție pe care ocupă de 20 de ani.

Surse din PNL, partid din care face parte primarul, au confirmat, pentru Constanța 100%, că acesta se retrage din cursă. Partidul îl susține pe Gheorghiță Mechenici. Din punct de vedere profesional, acesta este controlor calitate la un supermarket din Agigea.

În lupta pentru Primăria Costinești a intrat și Jeanu Dorin Dumitru, actual consilier municipal, din partea Partidului Mișcarea Populară, care a fost foarte aproape să-l învingă, la alegerile precedente, pe Traian Cristea. I-au lipsit mai puțin de o sută de voturi.

„Îi doresc viață lungă actualului primar. Dacă voi câștiga alegerile, îmi doresc să continui lucrurile bune pe care le-a făcut. Cu siguranță îl voi invita din când în când pe la primărie, ca să ne sfătuim”, a declarat reprezentantul PMP.

Din partea PSD candidează Vali Condari, un politician mai puțin cunoscut în localitate.

Părerea noastră este că lupta pentru fotoliul de primar se va da între candidații PNL și PMP.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “EXCLUSIV Traian Cristea nu mai candidează pentru un nou mandat de primar la Costinești. Cine contează

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Soluții pentru malul surpat de la Cumpăna

Wed Mar 4 , 2020
Ieri, la Palatul Victoria, prefectul Constanței, George Niculescu, a avut o întâlnire cu primul ministru Ludovic Orban, cu care a purtat o discuție despre malul surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră. Prefectul a subliniat că acesta va fi reabilitat cu fonduri de la Guvernul României, prin Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. […]