Excursie gratuită pentru copiii din Peștera la Aqua Magic

aqua magic

Cu sprijinul Primăriei comunei Peștera, 120 de elevi, selectați în urma performanțelor școlare, au beneficiat, astăzi, de o excursie gratuită la Parcul Acvatic Aqua Magic.

”Le dorim copiilor noștri distracție plăcută și o vacantă minunată în care să aibă parte de soare, de bucurii, de clipe de neuitat, în speranța că nu vor uita de buna educație, de școală, de plăcute lecturi din bibliografia recomandată”, a spus primarul comunei, Marius Liviu Petre, fostul director al școlii.

Foștii elevi din Peștera își aduc aminte cu plăcere de astfel de zile, care au fost organizate și de fostul primar, Valentin Vrabie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Valentin Vrabie, cetățean de onoare al comunei Peștera: ”Mi-am făcut doar datoria!”

joi iun. 30 , 2016
Valentin Vrabie va primi titlul de “Cetățean de onoare” al localității Peștera, pe care a condus-o, în calitate de primar, în ultimii opt ani. ”În semn de apreciere pentru tot ceea ce a făcut Valentin Vrabie pentru comuna Peștera voi propune Consiliului Local în prima ședință acordarea titlului de cetățean […]

V-ar putea interesa și: