Experții ADD au verificat locul unde urmează să fie amenajat portul pescăresc Hârșova

Experți din cadrul Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța au vizitat și verificat tehnic luni, 16 mai, amplasamentul unde urmează să fie amenajat portul pescăresc Hârșova.

Amplasat lângă Cetatea Carsium Hârșova, viitorul port pescăresc va avea, conform proiectului care va fi depus pentru finanțare în cadrul Programului Operațional de Pescuit, 1.000 de metri pătrați, va fi racordat la utilități și va beneficia de o protecție de 2 metri împotriva creșterii debitului Dunării, raportat la digul actual.

„Împreună cu doi colegi din cadrul ADD Constanța și cu domnul Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, dar și cum alți reprezentanți ai administrației locale, am verificat, în teren, amplasamentul unde va fi construit portul pescăresc. Amplasamentul de la Hârșova urmează să faciliteze activitatea de pescuit pentru micii pescari, dar și accesul spre Cetatea Carsium”, a precizat Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Personalitatea monumentală a seniorului Corneliu Coposu, evocată la Tomis TV de moderatorul Mihai Petre și invitatul său, Ion Andrei Gherasim

Mon May 16 , 2022
Personalitatea monumentală a seniorului Corneliu Coposu a fost evocată, la Tomis TV, de moderatorul Mihai Petre și invitatul său, secretarul personal și președintele executiv al Fundației care poartă numele fostului lider țărănist, Ion Andrei Gherasim. Când și cum s-au cunoscut cei doi, ce s-a întâmplat la Tămădău în anul 1947, […]
Corneliu_Coposu_