Explozie pe strada Egretei, incendiu pe aleea Topolog. Două persoane în stare gravă la spital

Consecințele exploziei de pe strada Egretei

Pompierii din Constanța au intervenit, noaptea aceasta, la o explozie urmată de un incendiu pe strada Egretei, nr. 9, bl. C5.

Două victime transportate la spitalul județean Constanța în stare gravă (bărbat 5 0ani și femeie 49 de ani).

In jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgență 112 am fost informati despre faptul ca în Constanța, pe aleea Egretei, la un bloc de locuințe P+3, a avut loc o explozie urmată de incendiu. Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apa și spuma, 2 autoscari, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 autospecială transport victime mulțime și 3 ambulanțe de la serviciul județean de ambulanță.
In urma incendiului au ars aproximativ 25 mp dintr-o garsoniera situata la etajul 2, iar din cauza exploziei au fost afectate alte 25 de locuințe. Au fost evacuate un număr de 20 de de persoane de către echipajele de intervenție, iar 71 de persoane s-au autoevacuat.
In urma incendiului au fost transportate la spitalul județean Constanța de către 1 SMURD si 1 SAJ, 2 victime care prezentau arsuri.
La fața locului a fost și un reprezentant din cadrul primăriei Constanța în vederea identificarii de persoane care ar avea nevoie de relocare.
Incendiul a fost lichidat in mai puțin de o oră, iar misiunea de evaluare a pagubelor s-a finalizat în jurul orei 08.00

ISU Constanța

Au intervenit șapte echipaje.

Spre dimineață, un incendiu a izbucnit tot în Constanța, aleea Topolog, bl.C2.

25 de persoane s-au evacuat singure, una a fost scoasă din casă de pompieri.

Au intervenit de asemenea șapte echipaje.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Societatea Termoficare Constanța SRL face angajări

Thu Apr 14 , 2022
Societatea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL angajează personal pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:  – referent de specialitate ( post compatibil cu studii tehnice superioare ),  – deservent utilaj(buldoexcavatorist și tractorist),  – sudor (electric și/sau autogen), pentru reparații rețea termoficare,  – montator subansamble,  – lăcătuș întreținere și reparații instalații,  – cititor contoare energie […]
angajari