Expoziție de produse hand made la CMSN

În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Continuând seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, la inițiativa Președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta și CSEI Delfinul Constanta, CSEI Maria Montessori și CSEI Albatros, vă oferă în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, o expoziție de produse hand made realizate de elevii centrelor.

Sunteți așteptați, cu mic, cu mare la Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, să admirați măiestria copiilor și să vă bucurați de programul artistic oferit de Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada, în perioada 21 – 23 decembrie 2021, în intervalul orar 14:00 – 19:00.

Accesul la târg va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului, în fiecare zi a perioadei menționate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se vinde Rompetrol? Ce spune oficial KMG International

lun dec. 20 , 2021
Grupul KMG International N.V. (din care fac parte Rompetrol Rafinare și Rompetrol Well Services și care deține rafinăria Petromidia din Năvodari), a anunțat că a luat act de relatările recente din mass-media din Polonia și România, privind interesul manifestat de Polski Koncern Naftowy Orlen SA (PKN Orlen) și Chimcomplex (CHOB) […]
rompetrol

V-ar putea interesa și: