Expoziție de produse hand made la CMSN

În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Continuând seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, la inițiativa Președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta și CSEI Delfinul Constanta, CSEI Maria Montessori și CSEI Albatros, vă oferă în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, o expoziție de produse hand made realizate de elevii centrelor.

Sunteți așteptați, cu mic, cu mare la Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, să admirați măiestria copiilor și să vă bucurați de programul artistic oferit de Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada, în perioada 21 – 23 decembrie 2021, în intervalul orar 14:00 – 19:00.

Accesul la târg va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului, în fiecare zi a perioadei menționate.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se vinde Rompetrol? Ce spune oficial KMG International

Mon Dec 20 , 2021
Grupul KMG International N.V. (din care fac parte Rompetrol Rafinare și Rompetrol Well Services și care deține rafinăria Petromidia din Năvodari), a anunțat că a luat act de relatările recente din mass-media din Polonia și România, privind interesul manifestat de Polski Koncern Naftowy Orlen SA (PKN Orlen) și Chimcomplex (CHOB) […]
rompetrol