Expoziții temporare la Planetariul Constanța

planetariu

Planetariul din Constanța, secție a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, vă așteaptă în fiecare zi, de la orele 10:30, 11:45, 13:00 și 14:15.

Pe o durată de 20 de minute, puteți afla informații despre cerul vizibil actual și despre alte corpuri cerești de interes.

De asemenea, puteți vizita mai multe expoziții temporare:

  • Expoziția temporară „Mișcarea Soarelui prin cercul zodiacal”.
  • Expoziția temporară „Navigația astronomică”.
  • Expoziția temporară „Diamantele Pământului”.
  • Expoziția temporară „Mareele”

Vizitatorii au de achitat următoarele tarife:

Adulți 12 lei
Însoțitor (7-18 ani) 8 lei
Elevi/Studenți 3 lei
Copiii sub 7 ani nu au acces

Numărul de vizitatori admiși la o demonstrație va fi de 20 cu respectarea normelor privind prevenția și infectarea cu SARS-COV2.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Telefoanele mobile vor avea o autonomie de peste o săptămână

mie dec. 15 , 2021
Samsung şi IBM au anunțat un important pas înainte în dezvoltarea cipurilor, care va duce fie la creşterea masivă a autonomiei, fie a performanţei, în funcţie de modul în care va fi implementat designul de la caz la caz. Cele două companii vor adopta designul VTFET (Vertical Transport Field Effect […]

V-ar putea interesa și: