Exproprieri pentru Sala Polivalentă

sala polivalenta constanta

Unitatea administrativ teritorială Municipiul Constanta anunță titularii dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate prin Dispoziția nr. 3941/13.09.2019, potrivit HCL nr. 258/25.06.2019, situate in coridorul de expropriere pentru lucrarile de utilitate publică de interes local „Sală Sport Polivalentă – 5000 de locuri”, ca în temeiul art 11 alin.5 din Legea nr.255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local cu modificările și completările ulterioare, în data de 14.10.2019 la sediul Consiliului Local al municipiului  Constanța, din bdul. Tomis nr. 51, jud. Constanta, își incepe activitatea Comisia de verificarea a dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate, aflate pe raza Municipiului Constanța, constituită în baza Dispoziției nr. 3998/18.09.2019.

Tabelele cu imobilele proprietate privată expropriate în condițiile Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local cu modificările și completările ulterioare vor fi aduse la cunoștința publică prin afișare la sediul Consiliului Local al Municipiului Constanța în data de 03.10.2019 și pe pagina proprie de internet.

Până la data începerii activității comisiei, titularii dreptului de proprietate sau al/ai altor drepturi reale sau persoanele care justifică un interes legitim, denumiţi în continuare persoane interesate, vor înregistra la secretariatul Consiliului Local al Municipiului Constanța cererea pentru acordarea despăgubirilor, cuprinzând următoarele elemente:

a) numele şi prenumele persoanei interesate;

b) adresa de domiciliu;

c) documentele doveditoare referitoare la existenţa drepturilor reale asupra bunului imobil expropriat, în original sau în copie legalizată;

d) opţiunea privind cuantumul despăgubirii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O persoană a fost găsită moartă la intersecția străzilor Chiliei și Soveja din Constanța

Thu Oct 3 , 2019
Astăzi, în jurul orei 13, polițiștii Secției 1 din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Chiliei cu Soveja, se află o persoană decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, trupul neînsuflețit fiind într-o stare avansată de […]